Apart vele kerken, samen één Kerk

Welkom

Welkom op de website van de Hervormde gemeente Dordrecht en de Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam. Beide gemeenten maken deel uit van de (landelijke) Protestantse Kerk in Nederland. Op veel plaatsen in Dordrecht is een wijkgemeente die gebruik maakt van één van onze kerkgebouwen: Grote Kerk, Wilhelminakerk, Augustijnenkerk, Petruskapel, Pauluskerk, Andreaskerk, Ontmoetingskerk, De Wijnstok en De Bron.

Alle wijkgemeenten samen, hoewel van elkaar verschillend, weerspiegelen de veelkleurigheid van het geloof in Jezus Christus, door wie al eeuwen mensen geïnspireerd zijn om in de praktijk van alle dag te laten zien wat dit betekent.

Deze website en alle onderliggende sites van wijkgemeenten laten dat zien.

Vacature Coördinator/administrateur Kerkelijk Bureau - 16 uur per week.

De Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam (PGDD) is een gemeente van de PKN, bestaande uit vier wijkgemeenten met een vijftal kerken. De wijkgemeenten proberen elk zelfstandig en gezamenlijk vorm te geven aan de roeping van de kerk.

Voor met name de financiële en ledenadministratie werkzaamheden heeft de PGDD een kerkelijk bureau met twee medewerkers. Dat is gehuisvest samen met dat van de Hervormde gemeente te Dordrecht.

Voor het kerkelijk bureau is de PGDD per 1 oktober op zoek naar:

Coördinator/administrateur (16 uur/week)

De gedetaileerde vacatureinhoud vindt u in hier.